Hääblogit

Hääblogit

Hääbloggaaja

Haluatko blogisi listalle? Katso lisää tästä

Bride & Co.

26- vuotiaan naisen hääunelmia ja toteutusta rennoista kartanohäistä meren rannalla heinäkuussa 2019. Lämpimästi tervetuloa uppoutumaan ihanaan häähöpinään!

Siirry blogiin

Bridelisa

Olen Elisa, 27-vuotias, äiti ja tuleva morsian. Häitämme vietetään heinäkuussa 2019 Hämeenlinnassa. Blogissa kerron hääsuunnittelusta, -tapahtumista, DIY-projekteista sekä fiilistellään kaikkea häihin liittyvää. Toivon, että morsiamet saavat blogistani ideoita ja vinkkejä omassa hääsuunnittelussaan sekä myös muut häistä hullantuneet viihtyvät mukana matkallani morsiameksi.

Siirry blogiin

Enää ei voi vaihtaa

Olemme 27.4.2019 naimisiin menevä pari Espoosta. Keväthäämme tulevat olemaan perinteiset modernilla tvistillä sekä peileillä ja valoilla.

Siirry blogiin

From Bennet to Bingley

25-vuotias hääunelmoija tunnelmoi kohti kesällä 2020 vietettäviä häitä brittimiehen kanssa.

Siirry blogiin

Häähumussa

Eleganttien kesähäiden suunnittelua Helsingissä vuodelle 2020.

Siirry blogiin

Jasmine Maria

Blogia kirjoittaa häähumusta innostunut tuleva morsian. Häitämme tanssitaan 08.08.2020. Tervetuloa seurailemaan, haaveilemaan ja inspiroitumaan kanssani.

Siirry blogiin

Jotain keltaista

Jotain keltaista -blogissa häitään heinäkuulle 2019 suunnittelee kolmekymppinen opettajamorsian. Häitä tullaan viettämään Espoossa meren rannassa ja värejä tullaan käyttämään mahdollisimman paljon. Askarteluprojekteja on tiedossa. Juuttinaru ja pönötys loistavat näissä häissä poissaolollaan.

Siirry blogiin

Metallipäät Menee Naimisiin

Raskasta musiikkia, ja sitäkin raskaampaa rakkautta. Miten onnistuu hevimusiikkia rakastavan pariskunnan hääjuhlan suunnittelu heinäkuulle 2020, kun muun suvun kanssa musiikkimaku ja tyylitaju eivät aina ihan kohtaa? Voiko klassisen kauniin hääjuhlan maustaa metallilla ilman, että lopputuloksena on teemahäät?

Siirry blogiin

Misery Business the Wedding

Blogia kirjoittaa Elina, Etelä-Pohjalainen morsian kesäkuussa 2019. Blogissa pääset mukaan meidän eleganttien pohjalaishäiden suunnitteluun. Tervetuloa lukemaan!

Siirry blogiin

Mon Rêve d'Amour

Blogia kirjoittaa 27-vuotias Sarah, jonka häitä tanssitaan upeassa Suomenlinnan miljöössä kesäkuussa 2019 <3

Siirry blogiin

Something Blue

Blogissa suunnitellaan ja ideoidaan sensuelleja linnahäitä ripauksella romantiikkaa. Vihkiminen on asuinmaassamme Sveitsissä 8.8.2018 ja kansainvälisiä häitämme pääsemme tanssimaan Suomessa 10.08.2018. Tule tunnelmoimaan kanssani.

Siirry blogiin

Suloisia Unelmia

Olen 24-vuotias nainen Akaalta. Yrittäjän vaimo ja äiti kahdeksan kuukauden ikäiselle pojalle. Vietimme häitä juhannuksena 2018. Remontoimme ja sisustamme vanhaa rintamamiestaloa. Perheeseemme kuuluu myös viisi kania ja kolme koiraa.

Tervetuloa seuraamaan!

Siirry blogiin

Stalkkaa mun elämää

Olen 23 vuotta, viidennen vuoden luokanopeopiskelija, kesän 2019 morsian. Vannoutunut Harry Potter -fani, ikuinen persoonallisuustestien tekijä, ihmissuhteiden pohdiskelija, aurajuuston paras ystävä. Blogissani kirjoittelen arkisista sattumuksista, mieltä askarruttavista asioista, tulevista häistä, opejutuista ja matkustelusta.

Siirry blogiin

Tyttö tahtoo

DIY-henkisen morsiamen tarinointia toukokuussa 2019 vietettävien häiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Siirry blogiin