Hääbloggaaja

Hääjuhliisi.fi on sivusto, jonka tarkoitus on kerätä kaikki hääpalveluiden tarjoajat yhteen paikkaan. Sivusto lanseerataan heinäkuussa 2018.

Bloggaaja, lisää blogisi sivustollemme ”hääblogit”-osioon.

Täytä alla oleva lomake. Lisäämme blogisi viikon kuluessa.

Kirjoita tähän blogisi kuvaus. Mikäli valitsit edellisessä "Voitte hakea kuvauksen ja kuvan blogistani" voit jättää tämän tyhjäksi.
Mikäli vastasit blogin tiedoissa "Voitte hakea kuvauksen ja kuvan blogistani" voit jättää tämän tyhjäksi.. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen pauli.nieminen@diggaava.fi.

 

 

Linkinvaihto?

Olisi mahtavaa jos mainitsisit meistä (linkki) blogissasi. Voit mainita meistä esim. blogipostauksen yhteydessä tai voit lisätä alla olevan bannerimme blogiisi. Tai halutessasi voit tehdä ne molemmat.

Tyyli on vapaa, esim: ”Heinäkuussa julkaistaan uusi hääsivusto, josta löytää hääpalveluntarjoajat helposti” tai ”Hääjuhliisi.fi on uusi palvelu, joka kerää yhteen hääpalveluiden tarjoajat”.

Mikäli sinulla ei ole tulossa lähiaikoina sopivaa postausta, jonka yhteydessä olisi luonteva mainita sivustostamme, voit lisätä maininnan ja linkin jollekin jo julkaistulle postauksellesi.

 

Bannerimme

Lisää bannereihin linkki www.hääjuhliisi.fi

Banneri 300×100 px

 

Banneri 200×200 px

 

Banneri 300×150 px

 

Banneri 300×250 px