Darlings

Darlings on kokeneista ammattimuusikoista koostuva bilebändi, jonka ohjelmisto painottuu hyväntuuliseen tanssittavaan pop-musiikkiin, disco-klassikoista ysärihittien kautta tuoreimpiin EDM-hitteihin. Tanssijalkaa vipattaa mm. Abban, Madonnan, Lady Gagan, Rihannan ja David Guettan biisit ja nostalginen Haddawayn hitti 90-luvulta on usein nostanut hymyt huulille.

Darlingsin muusikot ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat esiintyneet useiden maan tunnetuimpien artistien kanssa ja heitä on nähty vuosien varrella monissa tv-ohjelmissa ja musikaaleissa.
Ihastuttava ja upeaääninen laulusolisti Riina Ammesmäki on hionut esiintymistaitojaan mm. pitkissä kiinnityksissä Silja Linen Promenade of Fame- ja Viking Linen Singers In Concert ja Ella Singers -showproduktioissa. Riina oli myös mukana The Voice of Finlandissa 2015, jossa hän häikäisi upeilla esiintymisillään, muistettavimpana liikuttava tulkinta David Guettan kappaleesta Titanium.

Valovoimaisen solistin, todella tanssittavan ohjelmiston ja svengaavien muusikoiden johdosta Darlings on hyvin haluttu bändi firmajuhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

Bändillä on oma äänentoisto- ja valokalusto monen kokoisina vaihtoehtoina ja valmiudet toteuttaa koko tapahtuman ääni- ja valotekniikka.

SVENSK REPERTOAR
En stor del av Darlings kunder är svenskspråkiga, och bandet har en vid repertoar av svenska låtar. Solisten Riina har både svenska och finska som modersmål.

HÄÄT
Häissä lähdetään yleensä perinteisesti valsseilla liikkeelle ja pian nostetaan tempoa nuorekkaampaan suuntaan. Loppuillasta otetaan juhlaväestä ja bändistä kaikki mehut irti. Hääohjelmistossa periaatteena on ”jokaiselle jotakin”. Tilaajan toiveet otetaan aina huomioon ja häävalssina / hääbiisinä on toteutettu joskus erikoisempiakin valintoja.

Tavallisesti sovitaan että hintaan sisältyy:
– 3 x 45min soittoa (setit 4 tunnin sisällä)
– laadukas äänentoisto 2 x 350w + pieni subwoofer
– kohdevalot tarvittaessa

Lisäksi mahdollista:
– esiintyminen vihkitilaisuudessa (soololaulu tai säestys pianolla ja/tai kitaralla)
– äänentoisto myös asiakkaan ja muiden esiintyjien käytössä
– tehokkaampi äänentoisto isompiin tiloihin tai DJ:n tarpeisiin, useita kokovaihtoehtoja
– tilan tunnelmavalaistus värivaloilla
– langaton mikrofoni puheita ja juontoja varten

facebook