Pitopalvelut & tarjoilut

Pitopalvelut & tarjoilut

Ulkomaat

Staila Design

Staila Design suunnittelee unelmiesi häät Espanjan auringon alle. Haluatko tunnelmallisen ja yksityisen seremonian, juhlan perheen ja ystävien kanssa kauniissa huvilassa? Vai haluatko juhlavan, kaikilla mukavuuksilla höystetyn hääjuhlan hotellissa tai ravintolassa? Vai haluatko karata vihille rakkaasi kanssa kahden? Staila Designilla on kaikki tarvittavat kontaktit onnistuneiden häiden järjestämiseksi. Pidän häiden langat käsissäni hääpäivän iltaan saakka. Varmistan, että sovitut asiat pitävät paikkansa ja hääpäivän vastuut tulevat hoidetuksi hääparia häiritsemättä.

Katso lisää!

www.stailadesign.com | tel. +34 662 533 645 | info(ät)stailadesign.com

Uusimaa

pitopalvelu häihin

Vauhtifarmi

Vauhtifarmi on perustettu vuonna 2006 kahden sisaruksen toimesta. Tila on ollut samalla suvulla jo vuodesta 1810. Vauhtifarmi alkuvuosinaan keskittyi vain elämys- ja ohjelmapalvelu- toimintaan. Kunnes tilalle rakennettiin 2014 kokous- ja juhlatilat noin 100:lle hengelle. Lisäksi Farmilla toimivat baari ja catering palvelut, hulppeine terasseineen.

Järjestämme yrityksille kokouksia, TYHY-päiviä ja virkistyjäisiä. Yksityisille ryhmille esim. polttarit, häät tai synttärit

vauhtifarmi.fi | Suonojantie 200, 01860 Perttula, Nurmijärvi

Pirkanmaa

Varsinais-Suomi

Pohjois-Pohjanmaa

Keski-Suomi

Pitopalvelu Raija Sipinen Ky

Yksilöllistä palvelua lähes 40 vuoden kokemuksella toivomassanne juhlapaikassa tai historiallisen Nikolainkulman kauniissa Juhlatiloissa Jyväskylän keskustassa.

Kyllä juhlien järjestäminen on helppoa. Teemme kaiken puolestanne. Valmistamme herkulliset tuotteet, tuomme tarvittavan astiaston, tarvittavat pöytäliinat, servetit, kynttilät ynnä muun pienrekvisiitan.

www.nikolainkulma.fi | p. 0400 749 329

Pohjois-Savo

Satakunta

Päijät-Häme

Etelä-Pohjanmaa

Pohjanmaa

Lappi

Kymenlaakso

Kanta-Häme

Pohjois-Karjala

Etelä-Savo

Etelä-Karjala

Kainuu

Keski-Pohjanmaa